ĆERKA ČUVENOG GLUMCA PONOVO TRUDNA: U braku je sa POZNATIM DASOM već godinama, a ovako IZGLEDA u trudnoći
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

lepe vesti

ĆERKA ČUVENOG GLUMCA PONOVO TRUDNA: U braku je sa POZNATIM DASOM već godinama, a ovako IZGLEDA u trudnoći

Poznati par u braku je od 2019. godine i imaju dve ćerke

Objavljeno:

Ćerka Arnolda Švarcenegera čeka treće dete, sa suprugom Krisom Pratom. Poznati par u braku je od 2019. godine i imaju dve ćerke. Poznata naslednica Ketrin Švarcenger nedavno je suprugu, ali i slavnom ocu čestitala Dan očeva, ističući na Instagramu da su najbolji na svetu u ulozi tate.

Ketrin Švarcenger i Kris Prat imaju ćerke Lajlu Mariju (3) i Eloiz Kristin (2), a glumac iz braka sa Anom Faris ima sina Džeka (11).

Ćerka Arnolda Švarcenegera u poslednje vreme pojavljivala se na Instagramu okrenuta leđima, i noseći široku odeću što je pokrenulo glasine o trudnoći, o kojoj piše People.

Ćerka Čuvenog glumca čeka treće dete
Ćerka Čuvenog glumca čeka treće detefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Potičem iz velike porodice, pa mi se sviđa ideja da imam mnogo dece i veliku porodicu. Šta god Bog ima u svom planu za nas, to ćemo učiniti", izjavila je 2022. za US Weekly.

Podsetimo, Arnold Švarceneger i njegova bivša supruga Marija Šrajver pored ćerke Ketrin imaju još jednu ćerku i dvojicu sinova. Glumac je u vanbračnoj vezi sa bivšom kućnom pevačicom dobio sina za kog kažu da je njegova kopija.

Ketrin i Prat nisu se još oglasili povodom divne vesti, a ona je 2021. napisala: “Kada sam postala majka, imala sam osećaj kao da me sve u životu vodilo do toga da mi beba bude stavljena na grudi, i bilo je savršeno. Ulazak u ovo novo poglavlje majčinstva omogućio je novi procvat mog odnosa sa mojom mamom".

Kris Prat je o deci rekao za E!News sledeće: "Slatke su i divne, pristojne, drage, radosni mali anđeli i volim ih". Naglasio je da je njegova supruga brižna i strpljiva majka.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic žena/Jelena Milenković/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.